pondělí 10. ledna 2011

Nový kubík Casa de la Salsa

Na silvestra byl otevřen nový salsa / latino klubík Casa de la Salsa. Najdete ho kousek od metra IP Pavlova v Legerově ulici hned u magistraly. Byli jsme ho v sobotu obhlédnout. Klubík je útulnej, příjemně zařízenej, ale moc malej. Obsahuje jedinou místnost, takovou širší nudly se stolečky a židličkami okolo. Na jednom konci je bar, na druhém konci DJ pultík. Nudlovitý tvar je trochu nešťastný, protože na šířku se pohodlně vejdou maximálně dva páry. Na šířku tak 5 - 6. Klubu bohužel chybí klimatzace, takže po dvou hodinách tancování jsme chodili sbírat čerství vzduch ven na magistrálu :).

V sobotu hrál překvapivě DJ notebook, který byl ponechám bez dozoru po celej večer. Po chvilce ostychu jsme se ujali ovládání a přeskakovali skladby na které nikdo nechtěl tančit. Docela příjemná změna od klasického paradigmatu, trsám na cokoliv a nestěžuju si. Bohužel noťas velmi překvapivě v každé skladbě přeskakoval, což hodně kazí náladu.

Obsluha na baru trochu zmatená ale příjemná. Ceny dobré, srovnatelné s Rinconem. Návštěvnost zatím asi nic moc, ale klub velké tančící davy neunese. Pokud se tam chystáte, vemte si s sebou partnerku / partnera :).

Pokud si chcete zatančit, tak jděte přes týden do Rinconu (pondělí - čtvrtek). Většinou každý den tam je dost lidí, dobrá atmosféra a vstup je zdarma.

1 komentář:

Mavo řekl(a)...

Tak dle zprávy na salsa portálu byl klub uzavřen.