úterý 25. září 2012

Rincon je zpět! ... v novém a pod jménem La Macumba

Je tomu tak! Dva měsíce zavřený klub Rincon Latino (viz předchozí příspěvek) se po letní pauze opět otevřel. Nově zrekonstruovaný, s novým investorem/majitelem, novým parketem, novým designem a taky pod novým názvem "La Macumba".

Klub otevřel 14.9.2012 výbornou párty, kde všichni zvědaví návštěvníci postupně proměnili parket v parkoviště. Fotky můžete shlédnout na adrese:

http://www.lamacumba.cz/foto/20120914/

Aktuality a akce pak hledejte na facebooku:

http://www.facebook.com/pages/La-Macumba/262461900523829

Rekonstrukce klubu se mimořádně vydařila. Klub pořád obývá stejnou obdélníkovou místnost, ale bylo odbouráno nesmyslné pódium a šatna a zbylo tak víc místa na krásný nový parket. Jako DJ pult slouží stylová přední půlka karosérie "kubánského" veterána (auta), která nejen že výborně vypadá, ale slouží i jako blikající a kouřící atrakce. Staré obrovské zahradní stoly nahradily stylové barové stolečky a židle, u zdi polstrované. Mezi nimi pak jsou zabudované skříňky, do kterých lze zamknout drobné cennosti až do velikosti větší kabelky. Bar je v zásadě stejný, jenom se kapku rozšířil. Nápoje zůstaly kvalitní a rozumně drahé, víno mají stále výborné, pivo se polepšilo, čepují Plzeň a tuším Gambrinus. Záchody byly kompletně zrekonstruovány! Zatím to vypadá, že klub bude mnohem víc střídat DJje a nebude se jenom střídat DJ Morro a Marco. Dva palce vzhůru.

A samozřejmě to hlavní ... klub má novou a funkční klimatizaci! Navíc zůstává nekuřácký! Klub byl sice po otvíračce asi týden kuřácký, ale na přání 90% klientů (včetně mne) se kuřáci stěhují opět za dveře kam patří.

Troufám si tvrdit že po rekonstrukci se La Macumba stává nejhezčím tanečním latino klubem v Praze. Má atmosféru, hraje dobrou muziku, prodává kvalitní pitivo, klimoška fouká. Co víc si přát!

Žádné komentáře: