čtvrtek 4. listopadu 2010

Znovuotevření klubu Palanca

Včera po půlroční rekonstrukci s velkou slávou znovu otevřel klub Palanca. Akce byla hlášena s velkým předstihem a celá salsa komunita se těšila na návrat svého největšího klubu. Davy se tedy na zahajovací párty očekávaly, ale nikdo asi nečekal takové davové šílenství. Podle fotek níže si můžete udělat představu, lidi postupně naplnili celej klub, tančilo se kde se dalo, k baru se stály dlouhé fronty a vystoupení jsem neviděl ze zadních řad ani já 195 cm vysoký.

Velké problémy na začátku přinesl nový vynález, povinná šatna. Nic proti šatně jako takové, ale rychlost odbavování lidí způsobila, že se fronta natáhla až k výtahu. Člověk se hned cítil jako u vchodu do VIP klubu :) a čekal až ho milostivě pustí dovnitř. Lidem časem (po 30 minutach) došla trpělivost a do klubu se nahrnuli i s kabáty. No snad to bude příště lepší.



Rekonstrukce klubu se určitě povedla. Parkety jsou nyní položené všude, takže tančit se dá dobře i mimo parket. Vše je stylyzováno do moderního "dřevěného" stylu, osvětlení je decentní, neoslňuje, ale zároveň je na tanečníky dobře vidět (teda alespoň na jedné polovině parketu). Zároveň ale klub působí trochu sterilním dojmem. Trochu připomína letištní halu, nebo chudou Ikea prodejnu :). Ale to snad časem doladí, vše bylo cítit novotou, tak zřejmě finishovali na poslední chvíli. Rincon byl ve svých začátcích taky poměrně chudě vyzdoben. Pak pověsili tu vlajku, tu nějaké roští, projektor na stěnu pověsili, halogenové lampičky přidali aby bílá bílá byla. Tak snad i Palanca dostane trochu domáčtější feeling.

Bohužel se nezvětšil bar, ani nezvýšil počet barmanů. Takže fronty na pití byly dlouhé a únavné. Škoda, klub tak přichází na velkých akcích o peníze. Velký palec nahoru za kompletní rekonstrukci toalet!

Na akci jsem fotil, slideshow s odkazem na galerii naleznete níže. Rozmazané fotky jsou uměleckým zámerem :).

Žádné komentáře: